domenica 6 febbraio 2011

Lot mos me kerko

Kërko gjithë ç’farë ka në botë
dhe ta sjellë unë botën krejtë,
veç si dëshmi mos kërko lot
sepse lotët i kam të shtrenjtë.

Nessun commento :

Posta un commento

Faleminderit per komentin!