giovedì 3 marzo 2011

As nje rrugë nuk është e gjat me nje shok te mirë.

Kurajua është më e çmuara nga virtytet njerëzore, pasi është virtyt me të cilin mbron dhe të tjerët !!!

2 commenti :

  1. Mendimi i pashprehur ne familje , apo shoqeri , eshte faktor pengues ne zgjidhjen e problemeve te jetes , duke shqetesuar dhe vete qenien e atij qe nuk shprehet!!!

    RispondiElimina
  2. The only way to have a friend is to be one.

    RispondiElimina

Faleminderit per komentin!