mercoledì 26 gennaio 2011

Koshient

Mundohem për dite dhe nga pak
Mendjen time ta pastroj nga papastërtitë
Trurit t’ja heq bëzhdilet dhe pluhurin
E vizioni im të jetë i qartë si dritë


Mundohem thellë t’njoh koshiencën time
Dhe njerucin e vogël që banon brenda meje
Që m’grryen nga pak për ditë në shpirt
Dhe m’godet pa mëshir’, me vëtëtima rrufeje


Dhe eci kështu me mundim,i plagosur n’shpirt
Herë kryeneç dhe herë i butë
Errësirën e brendshme dua ta bëj dritë
Fol pak dhe mëso shumë,thote një fjalë e urtë.

Nessun commento :

Posta un commento

Faleminderit per komentin!