mercoledì 26 gennaio 2011

Pas kohësh ... në se ...

Në të ikur, do të kesh mall për mallin që e le jetim..., diku... Kujtesa do të kthehet për pak minuta në lotët e tu ..., e... ,  Rrëmbimthi do të shkojnë me të , çdo lodër a fjalë ... Në të ikur , dhe kokën s’do e kthesh më pas , si dikur , U shuan të gjitha , si lodhje prindi për fëmijët , një jetë ,  ...., dhe qetësisht do ndjesh vehten të ulur në pragun e gurtë . Aty do nisësh të ftillosh pak e nga pak aromën e mallit të humbur!!!

Nessun commento :

Posta un commento

Faleminderit per komentin!